ONZE SERVICE

Een kwalitatieve en persoonlijke service, daar gaat het team van Bikeworld elke dag voor. Naast het geven van het nodige advies om jouw fietscomfort te garanderen, zorgen onze techniekers voor een vlot onderhoud van je fiets. Onze professioneel uitgeruste ateliers in Knokke-Heist en Brugge geven ons de nodige flexibiliteit om elke klant daadkrachtig bij te staan bij onverwachte mechanische problemen, defecten of schade.

FIETSADVIES VAN EEN BIKEWORLD-VAKMAN

We geven met plezier het nodige advies om elke klant te begeleiden naar een nieuwe fiets die aansluit bij je behoeftes. Gebruik je je fiets vooral voor ontspanning, als sportieve uitlaatklep of wordt hij je trouwe partner voor woon-werkverkeer? Wens je liever iets trendy of hecht je meer belang aan een fiets die vooral functioneel is? We houden rekening met verschillende aspecten en nemen de tijd om te luisteren naar je specifieke wensen.

Om de beste fiets uit te kiezen is een testrit zeker aangewezen. Zit de fiets comfortabel, rijdt die vlot, kan je vlot schakelen en remmen? Bikeworld biedt de mogelijkheid om de meeste fiets uit te testen zodat je je wendbaarheid met de fiets kan ervaren.

Bikeworld begeleidt en adviseert elke klant bij de zoektocht naar een passende fiets. Een proefrit maakt daar natuurlijk deel van uit.

BIKEWORLD ZORGT VOOR EEN DOELTREFFEND ONDERHOUD VAN JE FIETS

Onze techniekers raden een occasioneel onderhoud aan zodat je fiets kwalitatief en veilig blijft doorheen de jaren. Belangrijk hier is controle van de remmen en de verlichting, het smeren van de ketting en de tandwielen, het behandelen van de pedalen en een check van de banden en wielen. 

Zo’n klein onderhoud kun je ook zelf uitvoeren, maar enkel met een complete check-up garandeer je een zo veilig mogelijke fietservaring en vermijd je extra kosten of zelfs boetes. We beschikken over volledig uitgeruste ateliers en de knowhow om een grondig onderhoud aan je fiets uit te voeren. Het maakt niet uit of het gaat over een elektrische fiets, koersfiets, mountainbike of stadsfiets.

ONS TEAM ZORGT VOOR EEN UITSTEKENDE NA-SERVICE

Fietspech waarbij het nodig is om enkele onderdelen van je fiets te herstellen, kan altijd voorvallen. Bij de teams van Bikeworld in Brugge en Knokke-Heist kun je rekenen op een goed herstel van je fiets. We werken graag, als het mogelijk is, volgens het principe ‘in de ochtend binnen, in de avond buiten’. Wanneer dit niet mogelijk blijkt, laten we je dit op tijd weten.

Bikeworld garandeert een kwalitatieve en vlotte herstelling.

EEN HERSTELLING ZONDER VERRASSINGEN

Onze fietsmecaniciens geven je een schatting van de uit te voeren werken en de bijhorende kosten, zodat je niet voor een verrassing staat wanneer je de herstelde fiets komt oppikken in één van onze fietsateliers te Brugge of Knokke-Heist.