OVER ONS

Sinds de opstart focust Bikeworld zich op de kracht van lokale verankering. Naast het aanbieden van kwalitatieve fietsen, een doeltreffend herstel en nauwkeurig onderhoud, vinden we het vooral ook belangrijk dat iedereen met de glimlach onthaald en geholpen wordt.

PERSOONLIJKE FIETSSERVICE ALS SPEERPUNT

Klanten en bezoekers zijn niet zomaar een nummer, maar worden persoonlijk behandeld en krijgen de gepaste professionele uitleg waar nodig zowel bij aankoop van een nieuwe fiets als het onderhoud van je fiets. Dat was reeds een focuspunt toen Katrien, de mama van Tom en Thibo en de oprichtster van Bikeworld, de winkel begon en Bikeworld op de kaart zette aan de kust. Tot vandaag blijft dat voor het hele team van Bikeworld uiterst belangrijk.

Explore your world

COMPETENTE FIETSTECHNIEKERS VOL DYNAMIEK

De mix van competente techniekers, jeugdige dynamiek en een uitgerust atelier zorgde ervoor dat Bikeworld uitgroeide tot een vaste waarde in Knokke-Heist, maar ook in de omliggende regio zoals in Zeebrugge en Damme. De opportuniteit om uit te breiden naar een pand in Brugge lieten we dan ook niet liggen.

SPECIALIST IN ELEKTRISCHE FIETSEN EN BAKFIETSEN

Sinds 2014 specialiseerden we ons in de elektrische generatie van fietsen en de verkoop van kwalitatieve (elektrische) bakfietsen. Bikeworld anticipeerde op het toenemend gebruik van e-bikes en de opmars van de speedpedelec. Onze fietsmechaniekers schoolden zich regelmatig bij om up-to-date te blijven over de nieuwste technieken.

De link tussen de winkels in Knokke-Heist en Brugge zorgt tevens voor de nodige flexibiliteit om alle klanten een uitstekende service aan te bieden.

BIKEWORLD: YOUR WORLD, YOUR ADVENTURE

Op zoek naar een fiets voor een recreatieve tocht door de polders van Damme of Zuienkerke, een stadsfiets of uitgeruste bakfiets om je grote en kleine boodschappen te doen in centrum Brugge of plannen om op je elektrische fiets de kustlijn richting Zeebrugge en Blankenberge af te rijden? Bikeworld voorziet fietsen voor jong en oud. We verwelkomen je graag!