LEASING VAN JE FIETS

Een fiets leasen biedt voordelen voor zowel werknemer als werkgever. De leasing omvat een all-in formule waarin onderhoud, omniumverzekering en pechbijstand vervat zitten. Je rijdt rond op een kwalitatieve stadsfiets, e-bike, bakfiets of speedpedelec, je bent verzekerd tegen diefstal of schade en we bieden een vervangservice.

WIN-WIN SITUATIE VOOR WERKNEMER EN WERKGEVER

Het grootste pluspunt echter is natuurlijk het fiscaal voordeel. De aankoop en leasing van een bedrijfsfiets is namelijk 100% aftrekbaar als hij gebruikt wordt voor woon-werkverkeer. Als werkgever betaal je hier dus geen belastingen op. Indien je als bedrijf de werknemer vergoedt met een fietsbijdrage, mag je die kosten eveneens volledig aftrekken. Die vergoeding is voor de individuele loontrekker dus een surplus.

Een bedrijfsfiets is 100% aftrekbaar bij gebruik voor woon-werkverkeer.

FIETS JEZELF FITTER DAN JE COLLEGA'S

Natuurlijk biedt de extra tijd op de fiets ook heel wat gezondheidsvoordelen, zowel fysiek als mentaal. Je verbetert je conditie en je verstevigt je natuurlijke weerstand tegen ziektes en kwaaltjes. Zelfs bij een e-bike waar het trappen beperkter is, zijn er duidelijke voordelen voor de fysieke paraatheid.

Your world,

Your playground

DUURZAME VERVANGER VAN DE WAGEN

Tijdens de fietsritten kun je de geest volledig laten ontspannen, ideaal om je voor te bereiden op een nieuwe werkdag en uit te waaien na de uren. Fietsen reduceert de stress, en dagelijks bewegen verbetert je slaapritme. Tot slot bespaar je ook een aardig centje met de fietsvergoeding en is de fiets natuurlijk een duurzame vervanger van de wagen als vervoersmiddel voor woon-werkverkeer.

Partners

  • Team Cyclis
  • KBC autolease
  • o2o fietsleasing
  • B2Bike
  • Lease a bike